Ben ik nu rijp voor Licht en Kracht???

Nu heb ik de laatstse tijd meer belangstelling voor disco in de Buckshot en livemusic in Huize Maas dan het edele schaakspel, dit alles kwam onder meer tot uiting in het weekend van 23-24 jan. Op de 23e jan eerst nog even bij Chez Lydia binnengewaaid, kreeg ik daar van Pieter Tromp-teamleider van Assen- en zijn kompanen een spreekkoor om mijn oren: Jaap Ham, pedofiel, Jaap Ham pedo, etc dit naar aanleidng van het portretteren van de minderjarige zusjes van een Sissasister in mijn blog Te veel krachtpatsers in de Nosbo. Soit, dacht ik, eerst even dansen aan de overkant en dan de volgende dag naar Maas Live met Traffic Jam en Planet Orange.

Mijn oog viel aldaar vooral op bijgaande heupwiegende saxofoniste, die dag gehuld in een kort rokje en een blouse met een diep decolletee. Gelijk verkocht, oftewel smoorverliefd. Nu is verliefdheid een psychose en die trachten te verhelpen met een overdaad aan alcoholische versnaperingen is de remedie niet, eerder desastreus. Dus…toen het eenmaal 1feb was, oftewel de datum van het bekerduel Assen-GC 1, was mijn toestand uiterst deporabel, maar had mijzelve noodgedwongen opgesteld, bij gebrek aan beter uiteraard. Sneeuw, kwam dat even mooi uit, uitstel bedingen. Want zijnde het delirium tremens nabij zag ik mijzelve bij het uitstappen van de auto al uitglijden op dat spekgladde parkeerplaatsje bij het Markehuus. In navolging van de inmiddels overleden bridger Hans van Everdink

zeker, ook wel bekend als Hans ZU(Zijne Uitpuilendheid). Net gerevalideerd van de ene heupbreuk brak bij zijn andere heup bij het uitstappen van de taxi, en aangezien ik met een DHSje rondloop, zag ik opeens alleen maar beren op de weg.

En dan op dead man’s seat plaatsnemen, doodeng. En het werd er allemaal niet beter op, toen ik de nieuwe ratinglijst onder ogen kreeg. Diep gezakt, sta nu zelfs ver onder die blogger met het Calimerocomplex, u weet wel die Lewenborger. Komt binnenkort met zijn medespelers op bezoek, wie weet tref ik hem aan de overzijde aan het bord. Maar de confrontatie met die hooligans uit Assen ga ik wijselijk uit de weg. Alweer een spreekkoor om mijn oren zeker, mij niet gezien!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *