Komkommer met cayennepeper!!!

Weet U waar ik mij graag aan erger, aan dat onnozele geneuzel van komkommernieuws. Het niet lezen kan ook natuurlijk, maar het is natuurlijk net als met zoals de Gouden Kooi destijds, waardeloos, maar wel kijken, in dit geval lezen, en zo vergaat het mij ook met komkommernieuws. Laat ik eerst die slappe dan wel onterechte bijnaampjes eens onder de loupe nemen. Henk van Putten presenteert zichzelf graag als Putski, nou dat slaat echt helemaal nergens op, Putsky dat had dan net nog gekund, naar hun naamgever Boris Spassky.

De echte Putski is namelijk een enorme spierbundel, waar het iele mannetje Van Prutsen, zoals ik hem altijd betitel, zeer magertjes tegen afsteekt. Zou te zwaar te zijn volgens de laatste editie omdat hij zich te buiten zou gaan aan het aller goedkoopste, maar dan ook echt het aller goedkoopste merk daklozenbier. Ik weet dan niet, of u Henkie wel eens in levende lijve heeft ontmoet, maar hij zou zo kunnen figureren in de nieuwe Hollywoodproductie Sneeuwwitje en de 7 dwergen. Als dwerg, dat spreekt, want naar verluidt heeft Henkie een kussentje in zijn stoel nodig, anders kan ie nog niet eens over de tafel heen kijken. Ziet niet eens waar het bord staat. En waarom schrijf ik dat allemaal zo op, om Michiel Meeuwsen, ook wel bekend als Meewie of de Diepvriesmeeuw te inspireren eens met wat zinnigers te komen dan de gebleekte schaakstukken van Johan Zwanepol. Alleen leuk voor brave huisvrouwtjes, die even de bouquetreeks terzijde willen leggen en treuren omdat ze de ridder op het witte paard niet gekregen hebben. Dus Putsky en Meeuwy, eventjes wat peper in de kont, je niets van de AVG aantrekken, echte onderwerpen aansnijden op het scherpst van de snede!! Want als zelfs de over correcte Sake Jan de Boer roept: Weg met komkommernieuws, alleen speels bedoeld natuurlijk???…….ja dan beveel ik de scherpste peper aan, die er is.

 

 

Ps Natuurlijk weten wij ook wel dat de heetste peper as we speak de ‘Carolina Reaper’ is, maar dat gunnen wij zelfs onze komkommertjes niet: zij moeten het immers doen zonder voorproever!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *