Le Roi est mort, vive Jacques Jambon!

Mooi dat Wij Jacques Jambon, par la grace de Dieu le Roi de la Limerick nu een eigen blog hebben, want in de locale dichterswereld werden Wij uitgekotst omdat Wij ons aan necropoetry te buiten gingen op Facebook. Dat ging dan in de trant van de Kerkhofganger van Hans Dorrestijn, maar mijn meesterwerken werden dan gelardeerd met fraaie dames.

Vooral gothische chicks laten zich graag op een grafsteen fotograferen en als ze er eenmaal onder liggen, weet de oprechte necrofiel er wel raad mee. Meer dan fictie was het natuurlijk niet en ook nog van een bedroevend niveau, maar door de fraaie dames zag het er toch flitsend uit. Mocht het weer niet van Facebook, mijn exclusieve pagina, alleen voor de liefhebbers van het genre, werd wegens pornografische teksten verwijderd.

Voor de dichters, die ik voor de Poëzieproeverij had gecharterd ging het ook allemaal veel en veel te ver, freule van Altena maakte haar diepe excuses voor mijn buitensporige gedrag.

Wonder boven wonder mag ik dan gewoon wel aan het Zomerschaak meedoen, kom je Geon Knol ook wel eens tegen, doe ik dat limerickje over hem dan maar even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *