Don Juan y las mujeres

Laten Wij ons deze keer eens op zijn Spaans presenteren: als don Juan Jamon, par la gracia de Dios el Rei de quintana!! En als Don Juan hebben Wij slechts 1 interesse: las mujeres oftewel de vrouwen. En dan wel de vrouwen, die in Batumi achter het schaakbord zijn te vinden. Het zal geen verrassing zijn, dat wij onmiddellijk op zoek zijn gegaan naar Natalia Zhukova: zeer zedig gekleed ditmaal en moeilijk kijkend.

Het verloop van haar partij gaf daar geen enkele aanleiding toe. Het commentaar van Sopiko Guramishvili was zeer adequaat, en zo konden Wij onze kennis van de Ben-Oni ook nog even opfrissen. Natalia wordt geflankeerd door de Muzychuk zusjes, Anna en Maria.

Anna had in Iran bijna de Wk-titel opgehaald, met hoofddoekje nog wel, maar niet zoals de religieuze politie het graag ziet: een deel van haar haardos is duidelijk zichtbaar.

Het toernooi in Saoudi-Arabië liet Anna aan haar voorbijgaan, onder meer omdat je alleen onder begeleiding van een man over straat mocht. Ach meid, je gewoon in de stijl van Cindy Crawford en Richard Gere naar het openingsgala laten begeleiden, word je net als de tennisbabes door een vrolijk lachende sjeik, zoals in Quatar, vorstelijk onthaald.

(Photo by Ron Galella/WireImage)

De Nederlandse dames doen ook mee, dankzij Peng haar facebookpagina ook daar beelden van.

Maar vooral veel dank aan Paul Truong en zijn gezamenlijke voorliefde voor de dames, die hij op Facebook presenteert, maar vooral vanwege de nuttige link: photos-from-2018-batumi-chess-olym…, 172 fotoos per ronde, smullen maar.

Nu de psychiater bij mij een MPS (meervoudige persoonlijksheids stoornis) heeft geconstateerd, komen Wij in de volgende aflevering terug als Jacobo Presunto, als Portugeees dus, en hebben Wij het daar uitsluitend over de mannen in Batumi! Waar overigens scherp op gelet wordt is valsspelen, de spelers worden voor aanvang gevisteerd!!. Hasta la proxima, adios muchachos!

Reacties

  1. Nu hadden Wij Jacobo Presunto e les homens al klaar liggen, maar wat zagen bij Wij Don Juan niet? De tennisbabes met de vrolijk lachende sjeik en de diashow van de chessbabes, komt er ook geen diashow van de mannen zeker, nou dan schrijven Wij mooi niets!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *