Rokjesdag in Khanty- Mansiysk Siberia ????

De inmiddels overleden columnist Martin Brill danken Wij voor deze jaarlijks terugkerende feestdag, oftewel de rokjesdag.. Maar helaas, het nazomeren met heerlijke temperaturen en de opwaaiende zomerjurken van Oek de Jong zijn er bij temperaturen van onder nul natuurlijk ook niet.

Maar….tot ons genoegen hebben wij dankzij het onvolprezen facebook toch nog 2 rokjes kunnen ontdekken. En Natalia Zhukova natuurlijk. Durft deze overschrokken tante uit de Oekraïne net als weleer in zeer gewaagde outfit achter de stukken plaats te nemen??

Niet dus, en ze is er in de 1e ronde tegen de Chinese Shigun Ni in de tiebreak al uitgevlogen. 64 dames, waar kennen we dat getal van, in het FIDE women´s World Championship bepalen middels het knock-out systeem, wie er later via matches de tweestrijd om de titel mogen spelen. Dus naarstig op zoek naar een nieuwe favoriete. Wat dacht u van Chessqueen Alexandra Kosteniuk?

Ging vroeger ook wel met Victor de Verschrikkelijke op de fotoo! Of zit er warmpjes bij achter het bord, of pikant in de zijlijn mmmmm….Uit dit alles mag wel weer blijken, waar de interesse van Don Juan Jamon naar uitgaat, las mujeres. En dat matchje in Londen, dat interesseert de Don natuurlijk geen zier!!
Hasta la vista muchachos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *