Sacha & Sacha

Logisch dat Wij, don Juan Jamon, par la gracia de Deus el Rei de la quintalla onze belangstelling vooral richtten op la belleza feminina, daar in Khanty Mansiysk en niet op dat Ray Ban zonnebrilllenmodel Magnus Carlsen, daar in London. Geen korte rokjes en topjes daar in Khanty, ja wat wil je, -34°C!!Vandaar dat Sexy Lexy Kosteniuk haar huisdiertje maar thuis had gelaten, een slang is nu eenmaal geen poolvos. Lexy ging er in de halve finale af tegen de Chinese Lu Wenjun, die haar in 2017 in Teheran behaalde wereldtitel aldus in de finale kon prolongeren. Die WK aldaar had te maken met een storm van protest, omdat de dames met hoofddoekje aan het bord dienden te verschijnen.

De Amerikaanse kampioene Nazi Paikidzi riep zelfs op tot een algehele boycot, maar daar kwam weing van terecht. Van fundamentele rechten voor vrouwen is volgens Nazi daar geen enkele sprake, en daar in een topje achter het bord verschijnen, zoals op de Olympiade met het Amerikaanse team, aboluut niet toegestaan.

De USA werd daar in Khanty vertegenwoordigd door Irina Krush, daar worden Wij niet wild van en ze vloog er in een vroeg stadium al uit.

Veel interessanter is, dat Sexy Lexy voor de finale in de commentaarbox plaatsnam naast Alexander Morozevich, ook wel Sacha. Had Spicy Sacha zich niet womanizer no 1 ontwikkeld, door Spice girl Geri Halliwell in het huwelijksbootje te lokken?? Voor de don natuurlijk aanleiding om Geri in de zijlijn te plakken en haar clipje

It’s raining men

 aan te bieden. Maar bleek nou?? Die Sacha is helemaal geen womanizer, was nepnieuws van Tryll. En meer dan een commentaartje hier en simultaantje daar zit er voor deze Sacha naar eigen zeggen niet meer in. Wat Lexy te melden had boeide de don des te meer, vooral toen zij over de pennen begon, waarmee genoteerd dient te worden. Alleen met de door de organistie uitgereikte schrijfwaren, van die goedkope rommel kregen de dames daar in Khanty.


Nee, dan de Dupont Limited Edition World Chess Fountain Pen, slechts 975 Engelse ponden, waar Fabi en Magnus mee noteren. Stinkend jaloers was ze, en bedroefd dat ze niet met eigen lekkere pennetje mocht noteren, maar omdat daar een computertje in kan…. Opeens was het voor de don aanleiding toch maar eens in London te gaan kijken. Allereerst om Ons aan het decolletee van Sopiko te verlekkeren, maar vooral voor die andere Sacha, oftewel Alexander Grischuk.

Dat is pas een womanizer, was eerst met Natalia Zhukova en nu met Kateryna Lagno, die in de finale sneuvelde tegen Lu Wenjun. Wat een schril contrast zit er in de beelden van de huldiging in Teheran en die van Khanty!!!

Maar het allermooiste was het commentaar van deze Sacha op de laatste klassieke partij in London. There were some 2500 players… wat dat soort kneuzen produceeert, daar kan je niet op bouwen. Vandaar dat de don zich met zijn schamele ratinkje maar als roddeltante manifesteert. Hasta la proxima, adios muchachos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *