Alleen bijnamen toegestaan in het Zomerschaak van 2019!

Zoals bekend hebben Wij, Jacques Jambon par la grace de Dieu etc diverse alter-egoos en speciaal voor deze keer willen Wij ons nieuwe, meedogenloze Jack Spank alter – ego introduceren om de nieuwe editie van het Zomerschaak van een unieke voorbeschouwing te voorzien, stijf staand van meedogenloze en seksistische observaties. Dames gaan voor, maar deze keer toch even niet, laat ik eerst die minne mannetjes maar ff onder de loupe nemen, die in volkomen ongepaste uitdossing  aan dit hoogstaande evenement menen te mogen deelnemen. En dan de dames en hun al te minuscule topjes en veel te korte rokjes, even bij Christine le Duc een zweepje scoren.

Dit is toch geen zweepje, Jack??

Toen greep paparazzi Giacomo Prosciutto in: Jack, moet jij eens goed luisteren, dat gespank van jou doe je maar elders, het kan mij allemaal niet frivool genoeg, dat levert mooi plaatjes op. Maar even wat anders, zoals je weet wil dat pietluttige toernooidirecteurtje uitsluitend Constantin Lagneau genoemd worden om uit het zicht van de zoekmachines te blijven. Daarvoor moet je bij Jack Spam zijn, zei Spank, die weet daar alles van. Jullie weten toch wel, hoe ik dat ene bloggertje, dat Komkommernieuws regelmatig vol schrijft: altijd noem: ‘Henk van Prutsen’, riep Spam opgetogen. Maar dan komt de Zuckerberg zoekmachine zo bij de juiste persoon uit, dus ik zou dat zeurderige nichtje van hem, een Sissasister, maar Anita van Pruilen noemen.

Ook leuk is de befaamde vader-dochter combinatie Modderpoel als Mister en Monique Modderpoel op je blog als zodanig introduceren, kan ook nog net. Bovendien hebben zij dan dezelfde initialen als Marilyn Monroe, en die kan dan mooi in de zijlijn. Rest mij nog te vermelden dat op 3 juli om 20 uur de 1e ronde van start gaat, opgeven kan via 06 28979404 of aan de bar in  proeflokaal Hooghoudt, meedoen is al goed voor 1 punt, remise 2 en winst 5!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *